piatok 12. októbra 2012

29. 9. 2012 Intercanis Brno, CZ

Na jesenné výstavné Brno sme sa hlásili s cieľom dokončiť si titul Český grandšampión. Na Moravu sme si to namierili, ako inak, už v piatok. Čakala nás naša skvelá kamarátka Gabi a jej obrovská rodinka, ktorá nás uchýlila už po niekoľkýkrát! Piatok sme si skvelo užili, prebrali sme novinky zo psieho aj osobného života :)


Na druhý deň sme vyrazili na výstavisko, kde sme sa stretli s ďalšími známymi tvárami. Bass sme vystavovali v triede šampiónov. Na výstave sa ukázali 4 jedince plemena sloughi. Na túto akciu som sa tešil, pretože sloughi posudzoval pán Tibor Havelka, ktorého ako rozhodcu uznávam. Hodnotil nás pred dvoma rokmi v Lednici na klubovej výstave KSCH a Bassiru ako 9 mesačnú ohodnotil ako druhú najkrajšiu slugu z 20 vystavených jedincov. Pán Havelka si rovnako stál za svojím rozhodnutím aj na výstave Intercanis, kde Bass definitívne zvíťazila a získala titul BOB! Získaním štvrtého titulu CAC v triede šampiónov si tak splnila podmienky pre priznanie titulu Český grandšampión!!!



Bassira ag Dalvit - tr. šampiónov: V1, CAC, NV, BOB

(harmonická fena, výborná hlava a chrbtová línia, dobrý hrudník, mierne zrazený zadok, dobré uhlenie panvových končatín, typický pohyb)

(rozhod.: Tibor Havelka, Slovensko)

Ostatné fotografie TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára