utorok 26. júna 2012

23. 6. 2012 MVP Intercanis Brno, CZ

Na konci júna sme opäť vyrazili smer Brno, aby sme pokračovali v plnení našich, resp. Baskiných výstavných povinností. Ako je už u nás zvykom, návšteva Brna by sa nezaobišla bez priateľského stretnutia s našou skvelou kamarátkou Gábinou a jej rodinou (tou ľudskou i psou:) . Na túto príležitosť sme si konečne prvý krát naplánovali aj chrtiu behačku, kedže Gabi do rodiny pribudla ďalšia salučia slečna Audree! Vybehli sme na prekrásne obrovské lúky a kochali sa chrťou krásou. Bass, Pussy, Aimeé a Audree boli hviezdami večera! Po skvelej večeri sme už preberali novinky týždeň po týždni, čo sme sa nevideli:)


Na výstavu dorazili tri jedince plemena sloughi, obsadením sa konala "repríza" z minuloročného septembrového Brna - prišiel Vlado s Basirom a rovnako aj Lucka Konrádová s Ališkou (Allisha Laila Tiaba), ktorá nás pred rokom tromfla o Národnú víťazku. Posudzovať prišla p. Hana Petrusová z Českej republiky. Bass sa predviedla vcelku dobre, aj keď sme už mali aj lepšie dni:) Nakoniec si vybehala aj CACIB a titul BOB, a to všetko s krásnym posudkom! Príjemne nás prekvapila aj návšteva Peti Juránovej s Bass bráškom Baxom (Burhan ag Dalvit) a tiež Jany Malinovskej, ktorá prišla obzrieť svoje "šteniatko".


Keďže po posúdení v kruhu už neostávalo veľa čakania do záverečných súťaží, počkali sme. A aby sa nám toto čakanie oplatilo, Bass si v závere vybehala ešte aj 4. miesto v BIG X., za čo vďačíme rozhodcovi p. Gunišovi! Sme na ňu neskutočne pyšní a hrdí!!!

 
Bassira ag Dalvit - tr. šampiónov: V1, CAC, CACIB, BOB, 4. BIG X

(elegantná, veľmi ušľachtilá, výborná hlava a krk, správny trup a chvost, výborné postoje a pohyb)

(rozhod.: Hana Petrusová, Česká republika) 

Kompletnú fotogalériu z behačky a z výstavy nájdete po kliknutí SEM a SEM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára