pondelok 12. novembra 2012

11. 11. 2012 Tréning coursingu - Schrick, AT

V nedeľu sme vyrazili do Rakúskeho mestečka Schrick, kde sa konal tréning, ktorý tradične usporadúva rakúsky FCW a uzatvára ním coursingovú sezónu. Na tento tréning sme prišli z dvoch dôvodov. Prvým bolo po dlhom čase "oprášiť" coursingové dečky a náhubok, aby sme nevyšli z cviku. Druhým dôvodom bolo stretnutie s našou milou známou Christine, ktorá vlastní dvoch krásnych slugáčov - Injaha a Sahrana. A keďže sa zo Sahrana rysuje veľmi nádejný bežec, Christine bola veľmi vďačná za sparinga v podaní našej Bass :) 


Tréning sa konal v konskom výcvikovom stredisku, na relatívne slušnom svahovitom teréne. Počasie bolo už trošku chladné, celý deň nám znepríjemňoval vietor a nie veľmi priaznivá 6 stupňová teplota. Bolo prihlásených vyše 45 chrtov, ale aj napriek tomu behy odsýpali hladko. Teda aspoň v prvom kole, počas druhého behu bol miestami problém (ako obvykle) s trhaním lanka. Bassira si zabehla oba behy s mladým Sahranom, oba krásne a vyrovnané. V prvom behu killoval Sahran.

 
Počas druhého sa roztrhlo v polke dráhy lanko, takže beh sa vzápätí premenil na hru a veľkú naháňačku - aspoň sa obaja dobre pobavili :) Napokon štartovali z polky dráhy, pre zmenu killovala zase Bassira. Z Rakúska sme odchádzali so zapadajúcim slnkom a s príjemným pocitom, že sme si opäť zatrénovali!

Viac fotiek z tréningu nájdete TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára