nedeľa 19. februára 2012

Victory Show - Šampión šampiónov Slovenska 2012, Bratislava

V sobotu 18. 2. 2012 sme sa zúčastnili výstavy Victory Show - Šampión šampiónov Slovenska. Na túto akciu sme zavítali prvýkrát. Konala sa v bratislavskej Inchebe. Naše dojmy z výstavy boli však rôzne, nakoľko táto "prestížna" výstava nesplnila naše očakávania. Nemyslím očakávania z Bassirinho úspechu, ale organizačne. Organizátori vtesnali všetky kruhy do polky jednej haly, kruhy boli podľa mňa (aspoň pre chrty) dosť malé. O priestore pre vystavovateľov ani nehovorím - hlava na hlave!!! Naopak nás potešilo rýchlo prebiehajúce posudzovanie a aj pekné ocenenie, ktoré Bassira získala. Posudky sa nezadávali, posudzovateľ všetkým slugám vytkol horšiu kondíciu pri pohybe (???), ja si však myslím, že to bolo spôsobené malým kruhom, v ktorom sa nedalo ani poriadne rozbehnúť. No nič....nie všetky výstavné dni sú tip top:)



Bassira ag Dalvit - tr. šampiónov: V1, 2x CAC, Victory Winner, Best of Queen

(rozhod.: Štefan Štefík, Slovensko)

Bassira si získaním dvoch titulov CAC na tejto výstave splnila podmienky pre titul Slovenský grand šampión a týmto sme ukončili našu výstavnú kariéru na Slovensku. Klubových a iných špeciálnych výstav sa však zúčastňovať naďalej budeme!

3 komentáre:

  1. Srdečne gratulujem k dokončeniu SK Šampióna!
    Avšak dúfam, že vás všetkých budeme mať možnosť stretnúť na slovenských výstavách aj nadalej - pri bojovaní o titul Grandšampióna SR.
    Držím palce dobudúcna!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Dominika, grand sampiona sme si splnili teraz, vid vyssie:) ale aj tak dufam ze sa budeme stretavat v kruhu....niekde na klubovkach alebo v zahranici! aj ja ti gratulujem ku nadhernym vysledkom!!!!

      Odstrániť
    2. Silno sa ospravedlnujem, že nečítam celé :)
      Ale aj tak sa uvidíme, minimálne v lete na klubovke a v zahraničí určite :) Držím palce do budúcnosti :)

      Odstrániť