pondelok 30. januára 2012

29. 1. 2012 WinterShow Trenčín

Včera sme absolvovali našu prvú tohtoročnú kynologickú akciu. Keďže coursingová sezóna ešte poriadne neodštartovala, zahájili sme rok 2012 výstavou, a to veľmi úspešne:) Ale pekne pomaly a postupne.

Na medzinárodnú výstavu WinterShow v Trenčíne sme sa chystali už minulý rok, ale keďže sme na Slovensku získali potrebné tituly, tak sa nám jej absolvovanie zdalo zbytočné. Tento rok sme však plánovali zabojovať o posledný titul CAC a následné získanie slovenského šampionátu. Trošku sme sa obávali, či aj tento rok výstavu absolvujeme, pretože Bass meškalo háranie a skončilo len "o päť minút dvanásť":) Bassiru sme prihlásili do triedy otvorenej, na výstave sa predviedli aj ďalšie slovenské slugy - Basir el Guerrouj, Sharough a Rakin Bohemia Genao. V kruhu sa predviedla veľmi krásne a to predovšetkým v pohybe. Bass si nakoniec vybehala titul CAC, CACIB a BOB!!!


Bassira ag Dalvit - tr. otvorená: V1, CAC, CACIB, BOB

(urastená suka správnej výšky, pevný chrbát, korektný hrudník, správne uhlenie, užší postoj predných končatín, vytrvalý krok)

(rozhod.: Miroslav Guniš, Slovensko)

Bassira si na tejto výstave splnila podmienky pre získanie titulu Slovenský šampión krásy, ktorý jej bol na výstave aj priznaný.



Ako som v úvode spomínal, táto výstava bola pre nás veľmi úspešná. Zúčastnili sme sa aj záverečných súťaží, kde Bassira získala krásny titul 3. BIG FCI X!!!! Bass tak prvýkrát vystúpila na stupienok víťazov!!! Sme na ňu veľmi hrdí a nebojím sa priznať, že si toto krásne miesto právom zaslúžila!



Na záver by som chcel povedať, že to bola aj napriek malým nedostatkom (malinké priestory v hale, obrovská tlačenica,...) skvelá výstava a pekný deň s našimi priateľmi a ich psami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára