nedeľa 21. augusta 2011

19. 8. 2011 KV SKCHCH, Bratislava

V piatok 19. 8. 2011 sme s Bass absolvovali našu už v poradí druhú klubovú výstavu organizovanú Slovenským klubom chovateľov chrtov. Konala sa na dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke v Starom háji. Na túto výstavu sme sa tešili, pretože sme sa mali stretnúť s mnohými našimi priateľmi a rovnako sme očakávali aj prítomnosť konkurencie. Vystavených slúg bolo 5, čo je na slovenské pomery celkom slušné číslo :) Až na výrazný časový sklz organizátorov výstavy sme veľmi spokojní! Bassira si odniesla pekný posudok a aj výsledok.


Bassira ag Dalvit - tr. stredná: V1, CAC, Klubový víťaz

(1,5 ročná sučka s veľmi pekným výrazom, výborného formátu, veľmi ušľachtila, nožnicový zhryz, mohla by mať trocha silnejšiu bradu, výborné obrysové línie, uzavreté labky, v pohybe ešte nie celkom pevné nadprstia a zápästia)

(rozhod.: Ľudmila Fintorová, Slovensko)



V sobotu sme pokračovali vo vystavovaní na MVP konanej tiež v Bratislave. Aby sme nemuseli cestovať večer domov a ráno zas späť, pohodlie svojho domova nám ponúkli naši kamaráti Vlado a Veronika spolu s ich psíkom Basirom. Večer sme vyrazili so psami do ulíc Starého mesta a deň sme zakončili debatami pri pohári dobrého vínka:)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára