sobota 25. júna 2011

25. 6. 2011 - MVP Intercanis Brno

Na prvú letnú výstavu v tomto roku sme vyrazili do Brna. Príchod sme si naplánovali už v piatok, pretože naša kamarátka Gábina spolu s rodinou nás už po druhýkrát pozvali a ponúkli nám skvelú pohodičku ich domova. Kecali sme do neskorých nočných hodín a pri vínku sme prebrali snáď všetky témy vrátane chrtov. Bass sa vybláznila spolu s domácimi babami - slugou Pussy a salukou Aimeé:) Gabi, moc ďakujeme!!!!!!



Dnes sme boli opäť svedkami toho, že výstavy nie sú o objektivite a vkuse rozhodcu, ale aj o známostiach. Napriek tomu, nás vystavovanie neodrádza, pretože výstavy sú aj o inom: stretávaní sa psíčkarov, priateľov a známych, o naberaní nových skúseností a poznatkov. Bass si viedla skvelo a na jej získané ocenenie sme veľmi hrdí!!!


Bassira ag Dalvit - tr. stredná: V1, CAC, res.CACIB

(19 mesačná piesková suka, výborná výška aj formát, výborná kostra, osvalenie aj srsť, pekný pohyb, príjemná povaha)

(rozhod.: Michaela Pavlásková, Slovensko)

Výstava Intercanis sa konala ako súčasť veľkého výstavného víkendu spolu s výstavou mačiek Interfelis, výstavou chovateľských potrieb Propet, a aj výstavou poľnohospodárskych zvierat a techniky. Ako správni návštevníci sme si po "odbehaní" v kruhu omrkli, čo sa dalo a musíme konštatovať, že celá výstava bola na vysokej úrovni a mrzí nás, že sa takáto akcia "vo veľkom" nekoná aj u nás.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára